us post

Vad är FUE-tekniken?

Follikulärenhetens extraktion är en minimalt invasiv hårtransplantationsteknik där follikeltransplantat (hårfolliklar) separeras individuellt från patientens donatorområde och sedan transplanteras individuellt i mottagningsområdet. Graven tas bort med hjälp av ett precisionsverktyg och placeras sedan i mottagningsområdet. Det finns ingen linjär ärr och det finns inga prickar, så ditt givarområde blir minimalt synligt inom några dagar.
Turkiet, det bästa stället för att utföra FUE-hårtransplantation

Det finns flera webbplatser som säger mycket om hårtransplantation, men få av dem ger dig exakta detaljer och bra råd. Här hittar du allt du behöver för att lyckas med hårtransplantation. Du måste först veta att det inte finns någon bättre plats än Turkiet för att göra din hårtransplantation. FUE-metoden är den mest använda i Turkiet för hårtransplantation. Det föredras av läkare på grund av sin tidseffektivitet och effektivitet. Proceduren utförs exakt och varje detalj kontrolleras flera gånger. Även i Turkiet är dessa operationer billigare än någon annanstans.
Varför välja Fuller Hair?

En FUE-procedur kräver en mycket professionell och exakt touch och ett öga för de minsta detaljerna, och vårt team av högkvalificerade och erfarna experter hos Fuller Hair ägnar sig helt och hållet till håråterställning och behandling så att resultaten alltid är naturliga.
Fördelar med FUE på Fuller Hair

Ingen synlig ärr även när du har kort hår Donorområdet från vilket håret avlägsnats ser opåverkat och oförändrat från 2 veckor efter behandlingen FUE Hair Restoration garanterar ett naturligt utseende med hjälp av ”true” och naturliga follikelenheter Naturlig hårstrålning garanterad. Vid kronområde återskapar vi den naturliga virveln med samma vinkel och riktning. Återhämtning tar dagar i stället för månader eftersom ingen skalpell eller stygn används i behandlingen Behandling utan större trauma för kroppen Ingen smärta under eller efter behandlingen så att du kan återvända hem strax efter behandlingen Lokalbedövning används, liknande tandläkarens anestesi.

Whatsapp starta chatt
buy an essay