Vad är FUE-tekniken?

The Follicular Unit Extration är ett mer avancerad och mildare ingrepp där enskilda hårsäcksgrupper avlägsnas direkt från givarområdet. Dessa enskilda hårsäckar transplanteras sedan till de områden som skall behandlas. Med denna teknik uppkommer det inga ärrbildningar eller lämnar några märken när men avlägsnar hårsäcken från huvudet.


Turkiet, landet som ligger i framkant när det kommer till att utföra FUE hårtransplantation tekniken.

Det finns väldigt många hemsidor som ger mycket information angående hårtransplantationer men få som ger dig prisuppgifter eller bra och ärliga råd. Hos oss hittar du allt du kan tänka dig för att åstadkomma en lyckad hårtransplantation. Först och främst är det viktigt att veta att, det finns inget bättre val av land att utföra din hårtransplantation som i Turkiet. I Turkiet används FUE tekniken mest av dem mest erfarna läkarna på marknaden. Det är en teknik som har en kort läkningsprocess och mest effektiv. Proceduren utförs med högsta precision med fokus på varje detalj. En annan fördel med att utföra en hårtransplantation i Turkiet är att priset är väldigt förmånligt jämfört med övriga delar i världen.

Fördelar med FUE hos oss på Fuller hair ?

  • Inga synliga ärr även när du har kort hår
  • Området där man avlägsnat hårsäckar ser orörd ut efter bara ca 2 veckor efter behandlingen.
  • Avläsning med FUE tekniken får slut resultatet att se mer naturlig ut då man använder sig utav naturliga hårsäcksgrupper.
  • Vi garanterar en naturlig hårlinje efter utförd behandling. När det kommer till hårlinjen vid ”kronan” alltså vid sidorna på övre delen av pannan så gör vi vårt yttersta för att återskapa din naturliga hårlinje.
  • Återhämtningen tar bara några dagar istället för månader då inga stygn eller skalpell används för att utföra behandlingen.
  • Tekniken gör det möjligt för inga större ingrepp på kroppen.
  • Behandlingen är smärttfri och du kan återgå till ditt normala liv efter behandlingen
  • Det ända som krävs är lokalbedövning, liknande den man får hos tandläkaren innan ett ingrepp.Kategorier: Behandlingar

Whatsapp starta chatt
buy an essay